Vector-Apr-24-2023-06-32-48-6241-AM
νέα
Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα για την υγεία
Vector-Apr-25-2023-07-05-18-8893-AM
tips
Χρήσιμες συμβουλές για να βελτιώσετε το ιατρείο σας
Vector-Apr-25-2023-07-05-07-1022-AM
ψηφιακές τάσεις

Μείνετε ενημερωμένοι για τις ψηφιακές τάσεις στη διαχείριση του ιατρείου σας

Vector-Apr-25-2023-07-04-17-4551-AM
ειδικότητα

Ανακαλύψτε άρθρα αφιερωμένα στην ειδικότητά σας

Vector-Apr-25-2023-07-04-36-4212-AM
μαρτυρίες συνεργατών

Διαβάστε τι είπαν για εμάς οι συνεργάτες μας

Η μαρτυρία της συνεργάτιδας του doctoranytime, Δέσποινας Δριβάκου

Το να είσαι επαγγελματίας υγείας στην ψηφιακή εποχή είναι μία πρόκληση γεμάτη νέες «πίστες» Μιλήσαμε με την Δέσποινα Δριβάκου, ψυχολόγο και συνεργάτιδα του doctoranytime, και τη ρωτήσαμε με ποιους τρόπους η συνεργασία της με την εφαρμογή μας έχει επηρεάσει την επαγγελματική της διαδρομή, τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι μαζί μας. 


1. Πόσα χρόνια εργαζόσασταν ως γιατρός πριν ενταχθείτε στην ομάδα του doctoranytime;

Η συνεργασία μου με την πλατφόρμα του doctoranytime time ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Ήδη εργαζόμουν ως ψυχολόγος εφτά χρόνια πριν, έχοντας ξεκινήσει τη δική μου επιχείρηση στο δικό μου γραφείο 


2. Πώς μάθατε για το doctoranytime;

Η γνωριμία μου με το site ήρθε μέσω ενός συνεργάτη της πλατφόρμας, ο οποίος με προσέγγισε ενημερώνοντάς με για το site και τις υπηρεσίες που παρέχει. Μου είχε φανεί δελεαστική πρόταση, ήμουν ανοιχτή σε προσκλήσεις και δημόσιες σχέσεις. Σκέφτηκα ότι μόνο δοκιμάζοντας τις υπηρεσίες της πλατφόρμας θα μάθαινα αν όντως αυτά που μου υποσχόταν ο συνεργάτης ισχύουν.  Έτσι επέλεξα να το δοκιμάσω και να μπω πειραματικά. Όντως είδα ότι απέδιδε και δούλευε. Από την αρχή κιόλας της συνεργασίας είχα μείνει ευχαριστημένη. 


3. Ποια ήταν τα κίνητρά σας και πώς αποφασίσατε να συνεργαστείτε;

Η αύξηση της εισροής πελατών αλλά κατά κύριο λόγο οι δημόσιες σχέσεις, το άνοιγμα προς τα έξω και η παρουσία μου σε μια πλατφόρμα όπου συναντιούνται επαγγελματίες από το χώρο της υγείας. 


4. Είστε ικανοποιημένη με τις δυνατότητες που σας προσφέρει το doctoranytime; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που βλέπετε εσείς;

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την πλατφόρμα. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι πρόκειται για μία μοντέρνα πλατφόρμα, ο κόσμος μπαίνει και αναζητά από εκεί εξυπηρέτηση και υπηρεσίες μέσω της διαδικασίας κλεισίματος ραντεβού. 


5. Πόσα ραντεβού κλείνετε ανά μήνα;

Δεν υπάρχει σταθερός αριθμός ραντεβού που κλείνονται ένα μήνα αλλά σίγουρα υπάρχει εισροή περιστατικών, ανάλογα βέβαια και με το προφίλ του κάθε επαγγελματία και τη φήμη τους. 


6. Τι θα θέλατε να πείτε στους επαγγελματίες που εξακολουθούν να διστάζουν να αξιοποιήσουν το doctoranytime;

Προτείνω και σε άλλους επαγγελματίες να συνεργαστούν με το doctoranytime. Φυσικά δεν αρκεί μόνο να είσαι σε μία τέτοια πλατφόρμα, χρειάζεται να υποστηρίζεις κιολας αυτό που λες ότι είσαι. 

Έχετε κάποια ερώτηση

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία

Εγγραφείτε στο blog

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις στον ιατρικό τομέα. Εγγραφείτε τώρα για να μην χάνετε τίποτα και να ενημερώνεστε όταν δημοσιεύονται άρθρα!

subscribe-image